koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen maakt zich geen zorgen

Ondanks dat de dag in de grindbak eindigde maakt Max Verstappen zich geen zorgen.

Verstappen: Vanmorgen had het gewoon zin om te rijden. Met deze koude temperaturen en regen leer je niks. Het is sowieso niet de allerbeste week qua temperatuur. Maar dat is voor iedereen hetzelfde. We hebben ons vandaag op de aerodynamica gericht. Veel korte runs. Hierna wilde ik de limieten gaan opzoeken. In bocht twaalf ging ik het grind in. Ik probeerde nog achteruit te rijden om terug op de baan te komen maar ik kwam vast te zitten.

We hebben vandaag niet voor de rondetijden gereden dus ik kijk niet naar tijdenlijstjes. De auto voelt goed, zeker in vergelijking met vorig jaar. Natuurlijk we hebben deze week wat oponthoud gehad en dat wil je liever niet. Je wilt dat alles werkt en dat we zoveel mogelijk kunnen rijden om data te verzamelen. Hopelijk wordt het volgende week wat zonniger in Barcelona zodat we kilometers kunnen maken.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.