koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen hint op update vleugels Red Bull

Max Verstappen komt weekend in China in actie.

Verstappen kijkt uit om naar China te gaan:
Het is fijn om naar China te gaan, omdat het een speciale plek is en een erg mooi circuit heeft. Met het eten heb ik al goede ervaring in Nederland, maar je moet het echte eten altijd proberen als je daar bent. Vanwege mijn dieet moet ik wel oppassen niet teveel Chinees te eten, omdat ik er echt van houd.

Het land heeft een rijke geschiedenis en ik zou het leuk vinden om de grote panda’s een keer te zien. Ik kijk ernaar uit om erheen te gaan, zo vroeg in het seizoen, nu alles nog nieuw is en nog open ligt.

Meteen na Bahrein reist het Formule 1-circus door naar Bahrein: De baan in Bahrein is erg interessant. Ik vind hem mooi, maar hij is erg zwaar voor de banden. Het gaat over in een nachtrace, wat betekent dat de omstandigheden erg veranderen en de baan erg glad kan worden. Met al dat zand brengt dat nieuwe uitdagingen met zich mee. Het hotel waar we verblijven, is erg goed. Het ligt bij het strand en ik heb ook goede herinneringen aan het kartcircuit van Bahrein, dus ik kijk altijd uit naar dat raceweekend.

Of Red Bull nog updates meeneemt zegt Verstappen het volgende: We zullen de auto in zijn geheel moeten verbeteren. Red Bull Racing werkt nu hard om zo snel mogelijk nieuwe onderdelen op de auto te krijgen. We moeten ervoor zorgen meer grip en een betere balans in de auto te vinden en meer vermogen uit de power unit te halen. Red Bull Racing heeft enorme mogelijkheden en is heel gedreven om snel te ontwikkelen en met updates te komen. Wat dat betreft zit ik bij het juiste team. Je moet altijd vertrouwen blijven houden en dat blijf ik zeker doen.

Ik kan niet op de details ingaan, maar we proberen ons op elk vlak te verbeteren. Het team is nu druk bezig in de windtunnel om qua downforce nog vooruitgang te boeken. Dat kun je waarschijnlijk wel aan de vleugels gaan zien.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.