koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen: “Helemaal ruk”

Max Verstappen viel vandaag in Montreal vanuit een tweede plek liggend uit. Na een fantastische start lag Verstappen op podium koers totdat in ronde veertien de Red Bull plotseling stil viel.

Verstappen liet zwaar teleurgesteld weten: Helemaal ruk, ja echt. Opeens viel alle power weg. Ik wilde op het gas gaan en toen viel alles uit: het dasboard en ik kon ook niet communiceren, helemaal niks. Dat is enorm balen als je tweede ligt. De start was super. Ik had geen wielspin en het was volgens mij de beste start die ze ooit hebben gehad bij Red Bull. Ik heb niks gemerkt van de touche met Vettel, maar zoiets kan gebeuren. Uiteindelijk sta ik met lege handen, dus dat is enorm balen.

Je weet dat de auto niet goed genoeg is voor plek twee, maar ik had dit vast kunnen houden, want als je ziet hoe moeilijk het is om hier in te halen dan was dat gewoon gelukt. Ik reed van Bottas weg dus dat kon je niet eens een gevecht noemen. Een podium had er hier gewoon ingezeten.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.