koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen en Hamilton schudden elkaar de hand

Lewis Hamilton en Max Verstappen hebben Bahrein achter zich gelaten.

Het incident was gewoon een gevolg van het racen, zo luidde het eensgezinde verklaring van beide racers.

Het is goed om respect te tonen, zo sprak Hamilton tegenover The Guardian. Als oudere coureur was het belangrijk om naar hem toe te gaan en mijn excuses aan te bieden. Hopelijk kunnen we dit nu achter ons laten en weer tegen elkaar racen.

Verstappen vindt ook dat het een normaal race incident was. Iedereen mag er van vinden wat hij wil, maar deze dingen kunnen gebeuren. Deze keer pakte het slecht uit. In Mexico bijvoorbeeld slaagde zo’n actie wel. Misschien dat we op dit moment elkaar weinig ruimte geven, maar dat is racen.

Over zijn opmerking richting Verstappen had Hamilton het volgende te zeggen; Het is goed om je emotie te laten zien. In de NASCAR gaan ze zelfs met elkaar op de vuist. Dat kan in de Formule 1 weer niet, want als je een tik uitdeelt is je carrière voorbij., zo gaf de Brit de grenzen aan.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.