koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen doneert voor gewonde coureur

Afgelopen zondag raakte een 17-jarige coureur in de Britse Formule 4 zeer ernstig gewond. Billy Monger zat anderhalf uur vast in zijn auto, aleer men hem naar het ziekenhuis kon vervoeren.

Al gauw bleek dat zijn onderbenen niet meer te redden waren en moesten worden geamputeerd.

Zijn team JHR Developments richtte via een crowdfunding-project een fonds op ten behoeve van hun jonge coureur. Het doel was om 260 000 pond in te zamelen, want dat bedrag is nodig voor de revalidatie van Monger en allerlei andere medische zorgen die hij op korte en lange termijn zal nodig hebben.

Verstappen was net als zijn collega’s zeer geschokt door het ongeval op Donington Park. De Nederlander doneerde 15.000 pond of 18.000 euro in het fonds. Jenson Button doneerde een soortgelijk bedrag.

Niet alleen Verstappen doneerde, ook Felipe Massa en Lewis Hamilton trokken hun chequeboek en plaatsten een link op hun Twitterkanaal.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.