koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen baalt van P6

Max Verstappen zat er in de kwalificatie de hele sessie goed bij. In de laatste run ging het echter mis, de preparatie verliep niet optimaal waardoor Verstappen teamgenoot Daniel Ricciardo voorbij zag komen.

Verstappen: Iedereen prepareert zich voor de laatste bocht en ineens komt Massa me daar vol voorbij vliegen, dus ik moest heel lang in de eerste versnelling rijden om weer een gat te maken en dan zijn de banden al heel koud, omdat we sowieso al een langzame opwarmronde doen. Dus ja… Het is enorm balen dat alles gewoon goed loopt tot de laatste run waarin het telt en de baan alleen maar sneller wordt. En dan word je in de laatste bocht zo benadeeld. Maar dat hoort erbij. Morgen gaan we de wedstrijd in en dan zien we het wel.

Over het verschil met Ferrrari en Mercedes: Ook al is het beter dan de vorige wedstrijden, acht tienden, negen tienden is nog steeds teveel. We weten ook heus wel dat Mercedes en Ferrari hun motor opendraaien in die laatste run, dan komt er altijd wat bij. Ik denk dat Mercedes morgen te snel voor ons, als we kunnen strijden met Ferrari zou dat mooi zijn.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.