koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Twaalf klassieke F1 wagens in F1 2017

Gamestudio Codemasters komt op 25 augustus weer met een nieuw deel in haar Formule 1 reeks. Met F1 2017 bewandelt Codemasters een pad dat het al eerder koos. De game komt namelijk niet alleen met de teams, coureurs en circuits uit het 2017 seizoen, maar doet net als in 2013 ook een stapje terug in de tijd door een aantal klassieke wagens aan het spel toe te voegen.

De afgelopen weken maakte Codemasters team voor team bekend welke klassiekers er te berijden zijn in het spel. Deze week werden de laatste wagens bekend gemaakt. Een overzicht van alle legendarische racemonsters:

 

 

 

 

 

Codemasters heeft nog niet veel bekend gemaakt over de hoofdrolspeler van het spel, het 2017 Formule 1 seizoen. Op Youtube is wat gameplay te vinden van de E3 beurs waar de bezoekers een eerste versie van het spel mochten proberen. Ook is er een video van niemand minder dan Max Verstappen die voor het eerst het spel aan de tand mag voelen:

 

 

 Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.