koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
‘Thuisblijven om naar Max Verstappen te kijken’

Na Jos Verstappen kwam (en overwon) Max Verstappen. En weer is Nederland in de ban van de Formule 1. Maar wat zijn de exacte cijfers?

Het Algemeen Dagblad publiceerde de uitkomst van een onderzoek, gedaan door online portal AutoScout24 en kwam met een percentage van 38 procent meer kijkers, dan vóór 2015. Eén op de tien Nederlanders blijft nu thuis voor de races. Het merendeel van de kijkers is wel nog steeds man.

Dat brengt de heren nogal eens in conclaaf met hun wederhelft. In zeven procent van de gevallen levert dit thuis discussies op. Veertig procent van de mannen bekijkt de races regelmatig alleen, bij vrouwen geldt dit voor slechts twaalf procent.

Van de ruim duizend ondervraagden zegt zestig procent bewondering te hebben voor de prestaties van Verstappen. Drie op de tien mensen noemt de Red Bull-coureur zelfs de beste actieve sporter die Nederland op dit moment rijk is.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.