koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Stroll had ook al problemen op playstation

Lance Stroll maakte gisteren geen goede beurt door in de Williams in de straten van Monaco te crashen.

Stroll die de laatste weken vanwege teleurstellende prestaties veel kritiek krijgt reageerde opvallend laconiek: Ik probeerde de limiet op te zoeken en raakte daarbij de achterkant van de auto kwijt. Als je in Monaco de vangrail niet raakt zit je ook niet op de limiet. Ik weet nu hoe het moet in Massenet (de bocht waar Stroll crashte red). Ik heb de derde vrije training nog om in het ritme te komen.

Ik heb nog wel wat moeite met bocht acht en negentien. Ik moet daar echt nog wat vinden. Op de playstation had ik ook al problemen met deze bochten, in het echt is het dus ook zo.

Lance Stroll oefende naast de playstation ook in de Williams simulator. Massa verdedigde zijn teamgenoot enigszins: Het is zijn eerste keer in Monaco, dan gebeuren dit soort dingen nu eenmaal. Hij kent de wetten van het circuit nu. Wat positief is, is dat de rondetijden van Stroll wel competitief waren.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.