koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Stoffel Vandoorne: “Potentieel van de MCL33 nog altijd hoog”

McLaren had niet echt een ‘heerlijke’ kwalificatie achter de rug in Bahrein.

De Britten strandden in Q2, terwijl voormalige motorleverancier een Toro Rosso op P6 zette. Een teleurstelling voor het team uit Woking nadat het beloofde om na de GP van Australië agressief de wagen te zullen ontwikkelen.

Maar Stoffel behoudt zijn geloof in het team. Ik denk dat ons potentieel enorm is, legde de diplomatieke Vlaming uit. We weten dat er veel ruimte voor verbetering is. De basis is er al. Nu moeten we blijven werken en dan kunnen we de volgende races hopelijk veel upgrades meebrengen. Het is nog maar het begin met onze nieuwe motorpartner Renault, dus die samenwerking is nog vrij nieuw. Ik ben heel optimistisch over de toekomst.

Over de kwalificatie wilde Vandoorne het volgende kwijt: Er was niets raars aan de auto. Dus we hadden geen redenen om de set-up aan te passen. Toch hadden we veel minder grip dan in de derde training.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.