koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
‘Spanje cruciaal voor McLaren’

Het team van McLaren heeft zich in een mogelijk benarde situatie gemanoeuvreerd.

Terwijl teambaas Boullier al de ‘underdog-card’ heeft getrokken, moeten we niet vergeten dat het renstal uit Woking opvallend positief was over het afscheid van Honda en de neiuwe krachtbron van Renault.

Inmiddels is gebleken dat ook met een Renault-motor de Britten nauwelijks aansluiting hebben met de top. Ondanks het sublieme chassis van vorig jaar dat werd gehinderd door een te zwakke motor.

McLaren zou in 2018 een stap vooruit maken. Hoe anders is de situatie nu.

In Australië luidde het excuus dat de wagen waar op dat moment mee werd gereden, nog niet de 2018-versie was, maar een aangepaste auto van vorig jaar. De nieuwe wagen met alle updates zou in Spanje op de baan verschijnen. Maar ook daar is Eric Boullier op terug gekomen.

Iedereen geloofde dat in de voorgaande jaren het de Honda-motor was die zorgde voor het uitblijven van prestaties, maar nu blijkt er meer aan de hand.

McLaren is overduidelijk het minst goede team met een Renault-krachtbron op dit moment.

Dus mocht McLaren echt niet met een nieuwe auto komen in Spanje, dan zitten ze met een probleem waar ze nauwelijks uit zullen kunnen komen.

Een van die problemen heet Fernando Alonso. De Spaanse kampioen kreeg zijn zin met het aantrekken van Renault, maar Alonso heeft een contract van slechts één jaar en zal niet nog een keer gaan sleuren met een onwillige auto…Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.