koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Spa Francorchamps wacht een ‘oranje golfvloed’

Vorig jaar was het al een heksenketel tijdens de Grand Prix van België met duizenden Nederlanders die Max Verstappen wilden aanmoedigen…

Dit jaar worden er sowieso meer verwacht. Logisch eigenlijk want het circuit van Spa Francorchamps is ‘maar’ drie uur rijden vanuit de Randstad cs.

Voor eerst sinds de periode 2002 - 2004 is de boel volledig uitverkocht.

Dat komt naast Max Verstappen deels door het ontbreken van een Duitse Grand Prix, maar ook de deelname van Stoffel Vandoorne zal veel Belgische bezoekers naar de Ardennen trekken.

De aanstaande race is ook om een andere redenen een bijzondere. Het is namelijk de 50ste GP van België die op Spa-Francorchamps wordt verreden. Een heuglijk feit, maar daar staat weer tegenover dat het financieel allemaal nog niet geweldig loopt.

Zo werd vorig jaar ondanks de volle tribunes een verlies van ruim 8,5 miljoen euro genoteerd. Men is echter in gesprek met Liberty Media over een nieuw en goedkoper contract.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.