koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Sauber wil naar middenveld

Met een knappe achtste plek en vier WK-punten heeft Sauber niet langer de rode lantaarn in handen. De Zwitsers hebben in de WK-stand McLaren gepasseerd en hebben het team van Haas in zicht.

Teambaas Monisha Kaltenborn is blij met het resultaat in Spanje maar ook enigszins teleurgesteld over de seizoensstart: Eindelijk betaald het zich uit. We hebben sinds vorig veel in het team geïnvesteerd en vooruitgang geboekt. We hebben de lijn naar boven met onze nieuwe investeerders ingezet. De seizoensstart was teleurstellend maar het resultaat in Spanje fantastisch. We kunnen hierop bouwen. We willen meer. We willen naar het middenveld toe en regelmatig punten scoren. De komende grand prix komen er nog diverse updates, dit moet ons verder helpen.

Sauber heeft sinds vorig jaar op aerodynamisch gebied een enorme achterstand goed gemaakt. In Spanje profiteerde de Zwitsers hiervan in combinatie met een goede een stop strategie voor Pascal Wehrlein. De achilleshiel van het team blijft de motor, het rijdt als enige met een Ferrari-motor uit 2016. Hiervoor komen dit jaar ook geen updates meer, andere teams krijgen nog wel motorische verbeteringen. Volgend jaar stapt Sauber over naar Honda.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.