koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Sauber wil fors uitbreiden

De kersverse teambaas van Sauber, Frédéric Vasseur, laat er geen gras over groeien. De Fransman wil Sauber fors laten groeien om in 2018 competitief te kunnen zijn.

Onze operatie telt nu 320 mensen, dat is te weinig, zo vertelt Frédéric Vasseur. Om volgend jaar stappen te kunnen maken willen we naar 400 personeelsleden groeien. Dit moet mogelijk zijn. Bij Renault zijn we vorig jaar ook van ruim 300 naar ruim 600 mensen gegroeid. Maar het gaat niet om de mensen, het gaat om de kwaliteit. Hoe sterker en hoe groter een afdeling is hoe sneller we progressie we kunnen boeken. We willen volgend jaar minimaal in het middenveld rijden.

Sauber bevindt zich in Zwitserland, in het verleden is het lastig gebleken om nieuwe mensen te werven. Maar het kan ook een voordeel zijn, in Engeland waar alle Formule 1 - teams een fabriek hebben is het makkelijk om over te stappen van het ene naar het andere team. Bij ons ligt dit wat anders. We richten ons nu niet alleen op Zwitserland maar ook op Duitsland waar veel goede technische mensen te vinden zijn.

Sauber heeft voor komend weekend het bedrijf Flex-Box als voorlopig eenmalige sponsor weten te strikken. Flex-Box is een Chinees bedrijf dat transportcontainers bouwt.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.