koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
‘Sauber profiteert van deal met Alfa Romeo’

De recentste ontwikkelingen tussen Sauber en Alfa Romeo hebben teambaas Frederic Vasseur gesterkt in zijn keuze.

De Fransman schoot immers de deal tussen Sauber en Honda af, welk door zijn voorganger Monisha Kaltenborn was geïnitieerd.  Vasseur meent dat zijn renstal nu veel aantrekkelijk is voor sponsoren en personeel.

Sauber intensiveerde haar samenwerking met Ferrari, en kreeg concerngenoot Alfa Romeo aangeboden als partner. Laatstgenoemde is niet alleen naamsponsor, maar zal ook op technisch vlak ondersteuning bieden.

Volgens Frederic Vasseur heeft de naam van het Italiaanse automerk een positieve impact op het imago van Sauber. We zijn veel aantrekkelijker voor sponsoren en voor mensen waarmee we samen zouden willen werken., zo vertelt hij aan Motorsport.com.

De interesse [voor Sauber, FR] ineens een stuk groter dan in de twaalf maanden daarvoor. We hebben het gevoel dat deze samenwerking een motivatie is voor het hele team.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.