koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Sauber presenteert livery en kiest voor Leclerc en Ericcson

Alfa Romeo Sauber rijdt volgend jaar met Charles Leclerc en Marcus Ericsson. Ericsson gaat zijn vierde jaar in met het team, Charles Leclerc promoveert vanuit de Formule 2. Antonio Giovinazzi wordt testcoureur van het team en zal volgend jaar zes vrije trainingen en twee bandentests voor zijn rekening nemen. Pascal Wehrlein is het kind van de rekening en verlaat Sauber.

Lecler is Ferrari-protege en werd dit jaar met overmacht Formule 2-kampioen. De Fransman wordt gezien als een van de grootste autosporttalenten. Marcus Ericsson was dit jaar duidelijk de mindere van teamgenoot Pascal Wehrlein, toch mag de Zweed aanblijven. Vooral dankzij de steun van grootaandeelhouder Strongbow dat eveneens afkomstig is uit Zweden.

Sauber onthulde ook alvast haar livery voor 2018 in het Museo Storico Alfa Romeo. Na 30 jaar is Alfa Romeo weer aanwezig in de Formule 1.

Met de bekendmaking van Sauber is er nu nog een plekje vrij, alleen Williams heeft de positie naast Lance Stroll nog niet bevestigd.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.