koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Sainz in Maleisië al in Renault?

Volgens de Duitse website Motorsport-total.com rijdt Carlos Sainz vanaf de Grand-Prix van Maleisië voor Renault. Dit zou ten koste gaan van Jolyon Palmer die zijn stoeltje zou verliezen. Palmer scoorde dit seizoen nog geen enkel WK-punt. Pierre Gasly zou bij Toro Rosso de vervanger worden van Sainz.

Sainz zou onderdeel zijn van een groter spel. Zo is hij onderdeel van een overeenkomst om het lopende contract tussen Toro Rosso en Renault te verbreken. Toro Rosso zou voor volgend jaar in zee gaan met Honda, terwijl Honda met Renault in zee gaat.

Red Bull zou Toro Rosso willen gebruiken om te kijken wat Honda kan. Volgens Motorsport-total heeft Honda Toro Rosso een competitieve en betrouwbare motor beloofd. Mocht Honda volgend jaar wel met een goed pakket komen dan zou Red Bull in 2019 ook met Honda-motoren kunnen rijden. Het is al lange tijd een wens van eigenaar Dieter Mateschitz om als fabrieksteam met een autofabrikant samen te werken. Nu betaald Red Bull nog vele miljoenen voor het klantencontract met Renault.

Formule 2- coureur Nobuharu Matsuhita zou volgens Motorsport-total dit jaar bij Toro Rosso al enkele vrije trainingen mogen rijden, dit op wens van Honda. Matsuhita is nu ontwikkelingsrijder bij McLaren en wordt al zijn hele carrière gesteund door Honda, hij zou dezelfde rol gaan vervullen bij Toro Rosso. Onlangs testte Matsuhita in Hongarije voor Sauber.

McLaren heeft het op haar beurt helemaal gehad met Honda en gaat met Renault in zee. Renault mag volgens de reglementen maximaal drie teams beleveren, nu Toro Rosso voor Honda kiest kan Renault voor McLaren kiezen. Volgens Motorsport-total is de kans groot dat Alonso bij McLaren blijft als het volgend jaar met Renault-motoren rijdt.

De eerste aankondigen worden volgens Motorsport-total al na de Grand-Prix van Singapore verwacht, we houden je op de hoogte!Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.