koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Rowland trapt Gamma Racing Day af

Formule 2 coureur Oliver Rowland heeft zaterdag op het TT Circuit de eerste demonstraties gegeven tijdens de Gamma Racing Day. De Formule 2 coureur kwam in actie met een Formule 1 wagen van het Renault team.

Rowland reed twee demonstraties op het TT Circuit. Tijdens de eerste demonstratie in de ochtend reed de Brit een aantal rondes over het Drentse circuit. De tweede demonstratie wist Rowland op te leuken met de nodige donuts en burnouts. Ook Robert Doornbos kwam in actie met een Formule 1 wagen. De oud-Red Bull Racing coureur reed gasten rond het circuit in een tweezitter.

Zondag gaat de Gamma Racing Day verder met onder andere demonstraties van Nico Hulkenberg, die eveneens plaatsneemt in de Renault E20. Daarnaast zal Robert Doornbos weer in actie komen met de Formule 1 tweezitter. Ook zijn er races te zien in onder andere de BOSS GP, Supercar Challenge en Formule Renault 2.0.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.