koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Robert Doornbos met F1 tweezitter naar Assen

De Gamma Racing Day krijgt een extra toevoeging. Niemand minder dan Robert Doornbos zal mensen gaan rondrijden over het TT Circuit in Assen met een heuse Formule 1 tweezitter van Renault.

Naast de komst van Nico Hulkenberg naar Assen op 5 en 6 augustus, zal ook Robert Doornbos zijn opwachting maken in een Formule 1 bolide. De oud Minardi en Red Bull Racing coureur zal in een tweezitter, beschikbaar gesteld door Renault, mensen gaan rondrijden. Over beide dagen zal Doornbos zestien keer rond gaan met de tweezitter. Een ritje is te koop bij de organisatie voor ‘slechts’ vijfendertighonderd euro exclusief BTW. Daarvoor krijgt de gelukkige koper niet alleen een ritje in de tweezitter, maar wordt ook voorzien van racekleding en wordt er het nodige aan foto- en filmmateriaal geschoten.

Voor Doornbos is het al een tijdje geleden dat hij voor het laatst in een single seater bolide zat. De Rotterdammer reed in 2005 en 2006 elf Grand Prix’ voor Minardi en Red Bull Racing. Na zijn Formule 1 carrière vertrok hij naar de Verenigde Staten om daar in 2007 bijna de Champcar titel in de wacht te slepen. In de jaren daarna was hij onder meer actief in de Indycar, Superleague Formula en A1GP. Momenteel is Doornbos vooral bekend door zijn rol als vaste Formule 1 analist bij Ziggo Sport.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.