koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Ricciardo: “nieuwe dingen ontdekt”

Daniel Ricciardo reed vandaag 42 ronden. Niet zoveel als gepland, in de middag kon de Australier vanwege een problemen met de Renault-krachtbron niet meer in actie komen.

We wilden ‘s middags nog een aantal lange runs maken, maar helaas kon dat niet doorgaan, aldus Ricciardo.  Wat aerodynamica betreft was het een goede dag. We hebben in het eerste uur belangrijke data kunnen verzamelen. We hebben daarna nog een paar runs op de zachte en superzachte banden gedaan. Bovendien hebben we wat mechanische veranderingen toegepast en dat leverde interessante informatie op. Ik denk dat we wel wat zaken hebben ontdekt.

Senior Projects Engineer Jeff Calam hoopt woensdag met testcoureur Pierre Gasly op een betere dag: Na het probleem met de power unit was het twijfelachtig of we voor het einde van de sessie nog de baan op konden. We hebben toen besloten om ons voor te gaan bereiden op woensdag. Hopelijk hebben we morgen een dag zonder problemen.



Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.