koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Red Bull Caravanrace met Verstappen en Ricciardo in Zandvoort

Max Verstappen en Daniel Ricciardo jureren de Red Bull Caravanrace tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort op 20 en 21 mei. De Red Bull Caravanrace is de leukste race van het weekend, waar 14 deelnemers in een oude auto en caravan racen voor duizenden fans. Het draait bij de Red Bull Caravanrace om fun, creativiteit en snelheid. Iedereen die minimaal 3 jaar zijn of haar rijbewijs heeft kan zich vanaf vandaag aanmelden via redbull.nl/caravanrace.

Max en Daniel raceten vorig jaar op de Red Bull Ring in Oostenrijk al tegen elkaar in een Aston Martin met caravan erachter. Dit jaar nemen beide coureurs hun caravans mee naar de Jumbo Racedagen, waar ze naast een demo ook de caravans van de deelnemers jureren op creativiteit.

Voor de 14 deelnemers en hun bijrijder die worden uitgekozen voor deze race, staat op zondag 20 mei een oude caravan en auto klaar op Circuit Zandvoort. Zij krijgen een aantal uur de tijd om deze met verf en spuitbussen zo mooi mogelijk te maken. Max en Daniel beoordelen vervolgens deze creaties en bepalen daarmee de startvolgorde van de race. De mooiste caravan start vooraan.

Iedereen die minimaal 3 jaar zijn of haar rijbewijs heeft, kan zich vanaf vandaag samen met een bijrijder opgeven met een slappe lach video. Racen met een caravan is om te lachen, dat bewezen Max en Daniel vorig jaar al. Vanaf vandaag kan iedereen zijn of haar meest creatieve slappe lach video insturen om een plek aan de start te bemachtigen.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.