koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Ricciardo boos op Grosjean

Monaco heeft veel mensen boos gemaakt. Kimi was boos op Perez, Perez weer boos op Kimi. Bij Sauber was men boos op Bottas, die Kimi Räikkönen te makkelijk voorbij zou hebben gelaten. Daardoor liep Hülkenberg een puntje mis.

Nu is Daniel Ricciardo woest op de Fransman Grosjean. Toch kon de Australiër niet tekeer gaan tegen de coureur van lotus, toen beiden bij de stewards moesten komen. Het enige wat Ricciardo kon uitbrengen bij de stewards was: Je bent een idioot.

Ik ben niet verbaasd dat Grosjean een straf heeft gekregen. Eigenlijk is het enige wat ik heb gezegd: Je bent een idioot. Ik was zo teleurgesteld.

Maar de Australiër zag nog een lichtpuntje: Het gebeurde buiten de de top tien. Als het me punten had gekost was ik veel bozer geweest. Nu is het eigenlijk een soort opluchting. Het had op een veel slechter moment kunnen gebeuren., aldus Ricciardo in zijn blog op de website van Toro Rosso.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.