koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Renault test update in Bahrein

Goed nieuws voor Max Verstappen, Renault zal deze week in Bahrein een update van haar MGU-K-systeem testen. Tot nu toe reden de Renault teams rond met een MGU-K-systeem uit 2016 omdat tijdens de wintertest problemen ontstonden door gebruik van het nieuwe MGU-K-systeem systeem. Het MGU-K systeem is een elektronisch systeem dat energie opslaat dat bij het remmen vrij komt, deze energie wordt weer terug geleverd aan de motor.

Het oude systeem is 6 kilogram zwaarder en kost per ronde 0,2 tot 0,3 seconde. De bedoeling van Renault is om het nieuwe onderdeel in Bahrein te testen en tijdens de Grand Prix van Rusland in te zetten. In Canada wil Renault nog eens met een significante motorupdate komen. Het MGU-K-systeem kan geplaatst worden zonder dat een motor vervangen moet worden, dit jaar mogen per coureur maar vier motoren worden gebruikt.

Overigens benadrukt Renault wel dat de planning niet gehaald kan worden als er technische problemen met de motoren naar voren komen. Dan moet namelijk de ontwikkelingscapaciteit van de fabriek in Frankrijk ingezet worden om technische problemen op te lossen. Dit zou betekenen dat nieuwe update van Renault de Grand Prix van Canada niet zal halen. We houden je op de hoogte!Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.