koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Redelijk debuut op Interlagos voor Vandoorne

Met een P13 en P10 in respectievelijk de eerste en tweede vrije training is onze Zuiderbuur Stoffel Vandoorne goed begonnen aan zijn eerste Grand Prix in Brazilië.

Vooraf was de Vlaming al enthousiast: Interlagos is een plaats waar wereldtitels gewonnen maar ook verloren werden. Er vonden enkele klassieke races plaats met namen zoals Senna en Prost die enkele van de roemrijkste races wonnen.

Het is daarom geweldig om op zo’n legendarisch circuit te mogen rijden. Net zoals bij elk ander circuit heb ik samen met mijn engineers en in de F1-simulator een doorgedreven voorbereiding gedaan.

Daardoor ken ik de layout al goed. Dit betekent dat ik, net zoals Fernando, tijdens de eerste oefensessie meteen ons programma kan beginnen afwerken en het team zoveel mogelijk waardevolle feedback probeer te geven., aldus de jonge Belg die momenteel twee punten meer heeft gescoord dan zijn ervaren en hoog aangeschreven teamgenoot.

 Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.