koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Red Bull presenteert RB14

Hier zijn ze dan, de eerste foto’s van de nieuwe Red Bull RB14. De auto is een tijdelijke blauwe kleurstelling gepresenteerd, volgende week zal in Barcelona de nu livery voor 2018 worden onthuld.

De grootste verandering bij Red Bull is het feit dat de auto nu veel eerder klaar is. Vorig seizoen moest de auto net voor de laatste test in elkaar worden gemonteerd. Vervolgens bleek Red Bull de plank in de windtunnel te hebben mis geslagen. Na een grondige evaluatie is besloten om voortaan eerder klaar te zijn zodat mogelijke mistappen eerder kunnen worden recht gezet.

Daniel Ricciardo rijdt vandaag al zijn eerste ronden op Silverstone op een zogenaamde “filmdag”. Op een dergelijke tests mogen Formule 1-teams maximaal 100 kilometer rijden.

Volgende week zal de Red Bull RB14 zijn testdebuut maken op het circuit van Barcelona, volgens Red Bull zal dan ook de definitieve livery daar zijn.

Wat direct opvalt is dat de side-pods kleiner en scherper zijn, de barge-boards een andere vorm hebben, en dat Aston Martin prominter als sponsor op de auto te zien is.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.