koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Red Bull krijgt ‘boost-mode’ in Oostenrijk

Goed nieuws voor Max Verstappen en Daniel Ricciardo.

Ondanks het naderend afscheid met haar motorleverancier profiteert Red Bull alsnog van de laatste ontwikkelingen van Renault.

Hoewel het motorblok hetzelfde is gebleven heeft Renault er wat toch extra vermogen uit weten te halen, wat de heren coureurs goed kunnen gebruiken in het derde deel van een kwalificatie.

Tot nu toe hadden alleen Ferrari en Mercedes met elkaar te maken in de Q3, doordat zij dankzij hun ingebouwde ‘party mode’ een tandje sneller konden gaan. Hierdoor konden de Red Bulls het maar moeilijk bijhouden, maar dat is nu verleden tijd.

Max en Daniel hebben vanaf komende weekeinde in Oostenrijk ook extra vermogen.

Vorig week testte Renault al met haar eigen versie van de ‘party-mode’, maar kon Red Bull door ‘logistieke en technische redenen‘ nog niet beschikken over de upgrade.

Red Bulls autosportadviseur Dr. Helmut Marko vroeg een gesprek aan met Cyril Abiteboul, waarna de upgrade wel voor Oostenrijk geïnstalleerd werd.

Dat lijkt op een vorm van ‘powerplay’ door Abiteboul die nog altijd zeer verbolgen is over het verlies van Red Bull Racing als klant…Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.