koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Pascal Wehrlein keert terug in de DTM

Wehrlein zal komend jaar weer gaan racen in de DTM voor Mercedes, wat hij vóór zijn Formule 1-carrière ook al deed.

Het is echter wel het laatste jaar van Mercedes in de klasse, dus het is geen langdurige optie buiten de Formule 1.

De jonge Duitser poogt het ‘nadeel’ om te buigen in een voordeel: Ik geloof dat als ik weer vooraan mee kan doen in de DTM, ik in een betere positie terechtkom dan als ik in een Formule 1-team achterin het veld rijd.

Wehrlein lijkt vooral slachtoffer te zijn van de opkomst van Esteban Ocon, zijn grootste concurrent in het talentpool van Mercedes.

Het hielp al niet dat Pascal door de mensen van Force India werd bestempeld als ‘te lastig in de omgang’, waarna men koos voor diezelfde Ocon als teamgenoot van Sergio Perez.

Maar desondanks heeft Pascal Werhlein zijn waarde bewezen voor Sauber door in zijn eentje alle WK-punten te scoren voor de Zwitserse equipe.

Maar helaas voor Pascal, de nieuwe eigenaren van Sauber zijn ook de sponsors van Markus Ericsson en daarmee leek het uitgesloten dat de Zweed zou vertrekken, ondanks dat Ericsson al vier jaar op rij zeer pover presenteert…Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.