koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Ongewild record voor Nico Hulkenberg

Niet alleen Lewis Hamilton heeft in Monza een record op zijn naam weten te zetten. Ook Nico Hulkenberg staat in de belangstelling wegens het behalen van een record. Het is echter een record waarop geen enkele coureur zit te wachten.

Hulkenberg is namelijk na afloop van de Grand Prix van Italië de coureur die het langste heeft moeten wachten op zijn eerste podiumfinish. ‘Hulk’ nam zondag voor de honderachtentwintigste keer deel aan een Formule 1 race, zonder ook maar één keer op het podium te eindigen. De enige coureur die dat ook ‘lukte’ was Hulkenberg’s landgenoot, Adrian Sutil.

Sutil kwam tussen 2007 en 2014 uit voor Spyker, Force India en Sauber, en kwam in honderdachtentwintig races nooit verder dan twee vierde plaatsen. Hulkenberg doet het wat dat betreft iets beter. Ook al behaalde hij in hetzelfde aantal races nooit het podium, hij kwam wel drie keer als vierde aan de finish.

Hoe lang het nog gaat duren voordat Hulkenberg voor het eerst op het podium staat weet natuurlijk niemand. Maar wil hij dit jaar zijn eerste podium behalen, dan is er wel een vreemde race voor nodig. Op snelheid zal zijn Renault het dit jaar helaas niet gaan halen.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.