koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Ondanks motorprobleem positieve dag” - Max Verstappen

Max Verstappen is tevreden over zijn testdag op het circuit van de Hungaroring. De Red Bull coureur verloor in de ochtend drie uur met een motorprobleem maar kon toch nog 53 ronden rijden.

Ondanks de wat late start vandaag hebben we best wat kunnen testen, dat is positief, zo verteld Max Verstappen. Het is altijd goed om te weten waar we staan, wat we kunnen brengen, en wat we kunnen leren voor de komende Grand Prix. We hadden wat updates hier en over het algemeen werk deze goed.  Het geeft ons wat openingen om verder aan te werken. We gaan nu de zomer break in, ik ga wat tijden met vrienden en familie door brengen voordat ik naar Spa ga. Ik kijk er naar uit, ik weet zeker dat er in Spa veel Nederlandse fans zullen zijn.

Senior Projects Engineer Jeff Calam voegt toe: Niet de perfecte dag voor ons. We hadden vanmorgen wat problemen met de MGU-K, hierdoor verloren we kostbare tijd. We konden voor de lunch nog wat rijden, we hebben ons toen gefocussed op de aerodynamica. Na de middag hebben we met meetapparatuur gereden voor de aerodynamica. Daarna hebben we ons gefocussed op het chassis, en dan met name op toekomstige chassis ontwikkeling. We hebben de belangrijkste zaken getest, we hadden geen perfecte dag, maar we hebben wel veel werk verricht.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.