koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Officieel: Di Resta vervangt Massa

Williams heeft zojuist bekend gemaakt dat Felipe Massa niet fit genoeg is om het weekend in Hongarije te voltooien. Paul Di Resta zal de zieke Braziliaan vervangen.

Massa moest de tweede vrije training voortijdig opgeven omdat hij zich niet goed voelde. Zaterdagochtend werd Massa door de FIA doktoren fit verklaard om te rijden, maar wederom moest de Williams coureur tijdens de derde vrije training opgeven. Paul Di Resta, de officiele reservecoureur van Williams, zal Massa de rest van het weekend vervangen.

Het is de eerste Formule 1 kwalificatie en race voor Paul Di Resta sinds de Grand Prix van Brazilië in 2013. De Schot was van 2011 tot en met 2013 actief voor het Force India team. Nadat Force India hem aan de kant had gezet eind 2013 keerde Di Resta terug naar het DTM kampioenschap, waar hij in 2010 al het kampioenschap wist te behalen.

Di Resta was eigenlijk dit weekend aangewezen als de vervanger van oud-coureur en commentator Martin Brundle op de Britse zender Sky Sports F1. Wie Di Resta op zijn beurt gaat vervangen is onbekend.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.