koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Nieuwe details career mode F1 2017 game

Fans van de Formule 1 games op PC, Playstation en Xbox moeten nog even geduld hebben. Op 25 augustus komt namelijk het nieuwe F1 2017 spel uit. Ontwikkelaar Codemasters heeft inmiddels een trailer vrijgegeven waarin de nieuwe career mode uitgelicht wordt.

Net als in F1 2016, het spel van vorig jaar, kun je weer aan de slag met je eigen character als Formule 1 coureur. Zo kun je kiezen voor je eigen helmdesign, en je eigen startnummer waarmee je je gehele virtuele Formule 1 carrière rond zal blijven rijden. Nieuw dit jaar is dat je er ook voor kunt kiezen om met het startnummer één te rijden, maar dan moet je wel eerst de wereldtitel behalen.

Vorig jaar introduceerde Codemasters een geheel nieuw R&D systeem, waarbij de door middel van uitdagingen tijdens de vrije trainingen upgrades kon verdienen. Voor dit jaar is dit aspect van het spel verder uitgediept. Je moet nu een duidelijke richting kiezen om de wagen te verbeteren. Dat kan zijn op aerodynamisch vlak, maar ook op het gebied van betrouwbaarheid.

Hoe je virtuele Formule 1 carrière eruit ziet bepaal je helemaal zelf. Je kunt ervoor kiezen om direct in te stappen bij een topteam, maar je kunt ook de moeilijke weg kiezen door bijvoorbeeld te beginnen bij het kwakkelende Sauber. Vanaf dat punt kun je Sauber ontwikkelen tot een winnend team, of jezelf alsnog in de kijker rijden bij de topteams.

Nieuw dit jaar zijn de klassieke wagens die in het spel verwerkt zitten. Ook in de career mode kun je gebruik maken van deze wagens. Er zullen verschillende events beschikbaar zijn waarin je met deze klassieke pareltjes het circuit op kunt. Dat kunnen zomaar Formule 1 circuits zijn die korter zijn dan je gewend bent, want Codemasters heeft ervoor gekozen om van vier circuits (Suzuka, Circuit of the Americas, Yas Marina en het Bahrain International Circuit) ook de ingekorte versies in het spel te verwerken.

Als kers op de taart heeft Codemasters ook een nachtversie gemaakt van het legendarische Monaco circuit. Al met al genoeg redenen om uit te kijken naar alweer het negende deel van de Formule 1 serie van Codemasters. Bekijk hier in de nieuwste trailer van het spel de details van de career mode nog eens rustig na. Dat het spel enorm realistisch gaat zijn blijkt wel uit het feit dat al in de trailer een Honda motor aan zijn einde komt. Wij kunnen niet wachten tot 25 augustus!Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.