koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Niet verkeerd” - Max Verstappen

Max Verstappen blikt tevreden terug op de vrijdag van de Grand Prix van Maleisië.

Wat heet.

Het team zit net zoals in Singapore Ferrari op de hielen en dat gegeven zorgde voor een glimlach bij de jonge Nederlander, zo zei hij via zijn website Verstappen.nl.

Met een 1:32.109 op de supersofts eindigde de Nederlander vlak achter teamgenoot Daniel Ricciardo, die slechts een honderdste van een seconde sneller was.

Volgens Max kan Red Bull nog niet de strijd aan met Ferrari: Op het moment nog niet. Sebastian was erg snel. We hebben een aantal dingen met de auto geprobeerd, al werkten deze nog niet zo goed op de nieuwe supersofts. Toen ik terugkeerde in de pits hebben we weer wat veranderd, maar je weet dat het op gebruikte banden niet zo geweldig is om een goede ronde te rijden. Desondanks heb ik mijn rondetijd nog met vier tienden verbeterd. Morgen zal het beter gaan, maar we moeten ons nog verbeteren om Ferrari dan te verslaan.

Net als vorig jaar viert Max zijn verjaardag in Maleisië, al is het de laatste keer aangezien Sepang -voorlopig?-  geen Grand Prix meer zal hosten. De Nederlander mag dan 20 kaarsjes uit blazen. Wij denken al te weten wat Verstappen wenst voor zijn verjaardag…



Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.