koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Nico Rosberg: ‘Ik kom echt niet meer terug’

Nico Rosberg geniet van zijn ‘pensioen’ en wilde wel toegeven dat ‘de energie terug is’ en hij een nieuwe uitdaging zoekt.

De regerend wereldkampioen sloot echter bij voorbaat een terugkeer in de Formule 1 uit. Ik heb mijn doelen bereikt. De Formule 1 het behoort tot het verleden. Het hoofdstuk ‘Formule 1’ is definitief gesloten.

Toch blijven de geruchten een tijdje aanhouden, geholpen door de bedoelde of onbedoelde kwinkslagen van teambaas Toto Wolff. Volgens mij was Nico toen hij besloot te stoppen vooral erg moe, na een stressvol jaar om de titel strijden met sterkere tegenstander. Het was hem gewoon even te veel geworden. Zo kwam hij althans op mij over., zo blikte Wolff terug in Canada.

Nico is pas 31 en als hij pech heeft leeft hij nog zeventig jaar door! Ik zal jullie van de pers een mooie quote geven: het zou me niets verbazen als hij over een jaar van gedachten verandert en we hem terugzien bij Ferrari!

En dus kan Rosberg weer verschijnen in de media om alles te ontkrachten. Al zou het wel kloppen dat Nico in de toekomst weer gaat racen in een andere klasse.

Op het moment heb ik er geen behoefte aan, maar in de toekomst? Wie weet.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.