koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Mooi resultaat” - Max Verstappen

Max Verstappen kwam zondag in de Grand Prix van Japan nog erg dichtbij aan Lewis Hamilton.

Dit ondanks een teamorder van Mercedes aan Bottas om Hamilton te laten passeren en Max Verstappen op te vangen. Mercedes claimde dat Bottas juist zijn teamgenoot ophield, en dat een podium er sowieso niet in zou zitten voor de Fin.

Maar Verstappen maakt er niet teveel woorden aan vuil. Ik had precies hetzelfde gedaan., zo liet de Nederlander weten aan Sky Sports.

In dezelfde situatie had ik mijn tegenstander zelfs nog meer opgehouden. Het is niet oneerlijk of zo. Lewis vecht voor het wereldkampioenschap. Hij wil de race natuurlijk winnen, terwijl ik een bedreiging was. Dus waarom niet?

Verstappen had niet het gevoel dat hij de race kon winnen, maar is blij dat Red Bull in ieder geval druk de snelheid had om druk te zetten.

Het werd een beetje lastig met enkele achterblijvers en zo. Het zou nog een hele klus worden om Lewis te pakken, dus ik ben tevreden met de snelheid van onze auto.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.