koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Mika Hakkinen in actie met historische McLaren

Mika Hakkinen zal later deze maand een aantal demonstraties geven met een historische McLaren. De wereldkampioen van 1998 en 1999 zal in actie komen tijdens de Montery Motorsport Reunion op Laguna Seca.

Hakkinen zal in actie komen met een McLaren M23. De historische McLaren heeft twee rijderstitels op haar naam staan. In 1974 wist Emerson Fittipaldi de titel binnen te halen, en in 1976 deed James Hunt dat nog eens dunnetjes over. De bolide was actief tussen 1973 en 1978. In de zeven jaar dat de wagen deelnam aan het kampioenschap, wist het zes keer in de top drie van het constructeurskampioenschap te finishen. Daarmee is het één van de succesvolste McLarens uit de geschiedenis.

In eerste instantie was het de bedoeling dat Jenson Button de wagen zou besturen, maar de wereldkampioen van 2009 moet verstek laten gaan. In plaats van een enkelvoudig wereldkampioen, krijgen de fans in Laguna Seca dus een tweevoudig wereldkampioen te zien.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.