koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Mick Schumacher test Benetton van vader

Mick Schumacher heeft deze week op het Spa Francorchamps circuit gereden met de Benetton B194 van zijn vader, Michael Schumacher. Michael won in 1994 in de bolide zijn eerste wereldkampioenschap Formule 1.

Schumacher junior kwam in actie met de bolide als voorbereiding op een demonstratie die hij zal geven tijdens het Formule 1 weekend op Spa Francorchamps. De achttienjarige Schumacher zal een uur voor de start van de Grand Prix een aantal rondes rijden met de legendarische en omstreden bolide. De demonstratie is een eerbetoon aan Michael Schumacher. Het is namelijk vijfentwintig jaar geleden dat de zevenvoudig wereldkampioen zijn eerste Formule 1 overwinning wist te behalen, eveneens op het Spa Francorchamps circuit.

Mick Schumacher is zelf momenteel actief in het Europese Formule 3 kampioenschap. Hij komt daar in actie voor het Prema Powerteam, met een derde plaats vooralsnog als beste resultaat.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.