koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Mercedes bevestigd Bottas voor 2018

Valtteri Bottas rijdt ook in 2018 bij Mercedes. Mercedes bevestigde vandaag dat de Fin die sinds dit jaar voor het team rijdt aanblijft.

Bottas won dit jaar al in Rusland en Oostenrijk en staat nu 3e in de WK-stand met 197 punten.

Toto Wolff: We hebben Valterri dit jaar op het laastste moment de kans gegeven om voor ons te rijden. Het is niet makkelijk, instappen als teamgenoot van de beste coureur. Valterri heeft het uitstekend gedaan, er waren enkele dieptepunten maar veel meer hoogtepunten. hoogtepunten zijn natuurlijk de overwinningen in Rusland en Oostenrijk. Voor ons was het simpel, het was een no-brainer om niet met Valterri door te gaan in 2018.

Valterri Bottas: Ik ben vereerd en trost om ook in 2018 voor Mercedes te rijden en deel uit te blijven maken van de Mercedes familie. Samen willen we elke dag sterker worden, ik denk dat de sky the limit is. Sinds de start bij het team geniet ik van elke dag, ik wordt ook sterker en beter. Ik heb veel geleerd en enkele momenten meegemaakt die ik nooit meer zal vergeten. Ik ben blij met Lewis als teamgenoot, we hebben veel respect voor elkaar en ik ben blij dat we volgend jaar opnieuw teamgenoten zijn. Ik denk dat ik mijn volle potentieel nog niet hebben laten. Ik wil nog betere resultaten behalen en het vertrouwen van Mercedes bedanken. Het betekent heel voor me dat ik bij het team kan blijven.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.