koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
‘Max Verstappen vooral opgelucht’

Vooraf liet Max Verstappen optekenen dat hij graag de finish zou willen halen op het circuit van Silverstone.

Na drie uitvalbeurten op rij wilde de Nederlander ook graag punten scoren, en gelukkig was het in Groot-Brittannië zover.

Een P4 en 12 punten is een mooie oogst na alle ellende. Toch sprak Verstappen van een mogelijk gemiste kans, toen zowel Räikkönen als Vettel met een lekke band naar binnen moesten.

Tja, ik had gewoon op het circuit moeten blijven, maar dat is achteraf makkelijk om te zeggen. Op dat moment wilde het team op veilig spelen, zodat ik in ieder geval de finish zou halen.

De start was voortvarend zo vond ook Max Verstappen: Ja, die start was mooi. Ik werd alleen even geblokt door Kimi en moest toen even van het gas. Daardoor kwam Vettel weer terug, maar ik ging er weer buitenom voorbij.

Diezelfde Vettel had wel het een en ander op te merken: Hij probeert zo hard mogelijk te verdedigen, maar op een bepaald punt moet je aan je lijn vasthouden. Max reed heel nerveus.

Volgens Verstappen heeft Sebastian Vettel geen recht van spreken.  Zeker niet na alles wat hij heeft gedaan. Je hoeft wat dat betreft alleen maar naar het aantal strafpunten dat hij op zijn superlicentie heeft, te kijken., zo schoof Verstappen de kritiek van de Duitser terzijde.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.