koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Max Verstappen: “Morgen is alles anders”

Zoals verwacht streden de coureurs van Red Bull om P5 en P6. ‘Gelukkig’ won onze landgenoot weer een kwalificatieduel van teamgenoot Ricciardo, maar daar is alles wel mee gezegd volgens Max Verstappen.

De Nederlander was niet helemaal zeker over de raceperformance van Red Bull en was daarom ook niet echt uitgelaten over zijn kwalificatie.

Ik weet niet of we Ferrari en Mercedes kunnen volgen. Het verschil was in Q3 veel groter, maar dat was ook dankzij de boost.

Ferrari en Mercedes hebben namelijk de mogelijkheid om voor Q3 het vermogen van de V6 nog iets verder te verhogen. Teambaas Horner klaagde onlangs over het feit dat de door Red Bull gebruikte Renault-motor te zwak is om een dergelijke boost aan te kunnen.

Hierdoor kunnen Mercedes en Ferrari afstand nemen ten opzichte van Red Bull. Maar Max ziet kansen: Ze kunnen die motor ook weer niet te vaak maximaal opendraaien, want dan ploft hun motor net zo goed.

Het belangrijkste is in de eerste plaats om de vijfde plaats te behouden en te finishen. Onze racesnelheid zou in orde moeten zijn, dus we gaan het zien., aldus Verstappen.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.