koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Max Verstappen: “Ben constanter en maak minder fouten”

Terwijl de resultaten van vorig jaar leken aan te geven dat Red Bull aansluiting met Mercedes zou kunnen hebben, blijkt het team uit Milton Keynes echter een grotere achterstand op Mercedes te hebben.

Tot overmaat van ramp is ook Ferrari de Oostenrijkers voorbij gereden, waarbij zelfs Mercedes nu tegen de achterkant van de Italiaanse bolides aan moet kijken.

Voor Max Verstappen en zijn teamgenoot Daniel Ricciardo rest de strijd om P5 en P6. Ondanks de mindere resultaten blijft de Limburger er rustig onder, zo liet hij optekenen via zijn website Verstappen.nl.

Ik weet echt wel dat ik niet kan winnen op dit moment. Dat is gewoon zo, vertelt Max Verstappen.

Als je gewoon een auto hebt waarmee je voor de top vier vecht, dan probeer je daar wel alles aan te doen. Als je een kans op een podium hebt zoals in Monaco en die wordt uiteindelijk om zeep geholpen, ben je evengoed pissig. Het zou slecht zijn als ik zeg ‘het maakt allemaal niet uit of je nu derde of vijfde wordt’. Dan hoor je niet in de Formule 1 thuis, denk ik.

Op een tweede overwinning zullen we moeten wachten:  Er zit niks anders op, dan geduldig zijn. Maar als je bij de pakken neer gaat zitten, dan wordt het helemaal niks. Dus ik blijf doorwerken. Mijn seizoen is in ieder geval constanter en ik maak minder fouten dan vorig jaar., aldus Max Verstappen.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.