koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Liberty media doet merkaanvraag voor Nederlandse Grand Prix

Zou het er dan toch van komen, een terugkeer van de Formule 1 in Nederland? Na de haalbaarheidsonderzoeken in Assen en Zandvoort zijn er nu nog meer positieve berichten.  Liberty Media, eigenaar van Formule 1 , heeft via Formula 1 Licencing BV, op 30 januari 2018 een merkaanvraag ingediend voor het woordmerk “FORMULA 1 DUTCH GRAND PRIX”. Liberty wil daarmee (onder andere voor bepaalde merchandise artikelen en diensten, onder meer sportgerelateerd) het alleenrecht veiligstellen om deze aanduiding voor die artikelen en diensten te gebruiken.

Het merk is overigens nog niet ingeschreven, daarvoor moet het een procedure doorlopen bij (in dit geval) het Benelux Bureau voor de Intellectuele eigendom. Tijdens die procedure wordt het merk onder meer getoetst op geschiktheid voor inschrijving, en kunnen houders van eventuele oudere merken eventueel bezwaar maken tegen de inschrijving, bijvoorbeeld omdat zij menen dat het te veel zou lijken op hun oudere merk.

Onlangs had Prins Bernhard van Oranje, mede-eigenaar van het circuit park Zandvoort, al een meeting met Liberty Media in Londen. Bij deze meeting werd er gesproken over de mogelijkheden. Liberty media heeft interesse in de Nederlandse Grand Prix en is ook het Max Verstappen effect niet ontgaan. Zo heeft Libery Media via diverse kanalen geïnformeerd naar het fenomeen van de oranje “Max Verstappen tribunes”.

De inschrijving is ontdekt door Kompas advocatuur en Merkenbureau MerckxAlles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.