koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Lando zit De Vries in de weg

Spannende tijden voor Nyck de Vries, want binnenkort hoort de jongeman of hij volgend jaar ook deel uit maakt van het talentpool van McLaren…

Volgens de woordvoerder van het Britse team doet de Nederlander het simulatorwerk ‘erg goed‘, maar of dat voldoende is voor een langer verblijf moet nog worden afgewacht.

En dan is er nog Formule 3-coureur Lando Norris. De jonge Brit wordt door kenners in één adem genoemd met Verstappen, Ocon en Charles Leclerc als toprijders van de toekomstige Formule 1.

En McLaren gelooft in in haar landgenoot, want Norris kreeg bij de test in Budapest al de voorkeur boven De Vries. Brown bevestigt verder dat ze Norris volgend seizoen in de Formule 2 willen hebben, waar De Vries nu rijdt.

Het is nog maar de vraag of McLaren het toestaat dat er twee van haar talenten in één klasse tegen elkaar rijden. Op deze manier zit Norris Nyck de Vries in de weg…Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.