koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Jaguar R5 zwaar beschadigd tijdens Gamma Racing Day

Afgelopen weekend stond het TT Circuit in Assen in het teken van de Gamma Racing Days. Ook de BOSS GP was weer van de partij. Twee races werden er verreden in het kampioenschap voor oudere single seater bolides. Voor Klaas Zwart en zijn Jaguar R5 uit 2004 zat het weekend er echter snel op.

Zwart ging hard van de baan in de vrije training op zaterdagochtend. De meervoudig BOSS-GP kampioen raakte van de baan bij het aanremmen van de Geert Timmer chicane en sloeg over de kop in de grindbak waarna de zwaar gehavende bolide tot stilstand kwam onder de Geert Timmer tribune.

Het is maar de vraag hoe lang het gaat duren voordat de voormalige bolide van Mark Webber en/of Christian Klien weer op het circuit te zien is. De Jaguar is zwaar beschadigd en reserveonderdelen voor de wagen zullen er niet oneindig zijn. Met name de wielophangingen en de vloer van de wagen zouden er erg slecht aan toe zijn.

 Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.