koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Jacques Villeneuve wijst naar Claire Williams

Het gaat van kwaad tot erger. Het team van Sir Frank Williams is nu al een tijdje de ‘rode-lantaarndrager’ van de Formule 1.

Voormalig Williams-coureur Jacques Villeneuve won het wereldkampioenschap met het team in 1997 en kan het verval niet langer aanzien.

De oud-rijder heeft weinig vertrouwen in de toekomst van Williams. Het is misgegaan bij de opvolging van Frank Williams volgens Villeneuve. De Canadees wijst hierbij nadrukkelijk naar de dochter van Frank, Claire Williams.

Ik zie niets positiefs. Er is gewoon geen leiding”, aldus Villeneuve tegenover Motorsport-total.com. Ik zou echter niet weten hoe ze er nog bovenop moeten komen. Williams [Racing, FR] is dood.

Illustratief voor de gebrekkige ontwikkelingen was de introductie van de nieuwe achtervleugel, maar deze deed duidelijk niet wat het moest doen.

Tijdens de kwalificatie gingen zowel Stroll als Sirotkin van de baan af, nadat zij een probleem kregen met dit nieuwe onderdeel.

De vleugel zou niet goed samenwerken met de vloer van de auto, waardoor er onverwachtst bewegingen optraden bij het sluiten van het DRS-systeem. De technici verwachten wel deze problemen snel op te kunnen lossen.

Aan technisch directeur Paddy Lowe, die overkwam van Mercedes, de onredelijk zware taak om de weg naar boven te hervinden.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.