koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Ik ben niet tevreden” - Stoffel Vandoorne

Stoffel Vandoorne start morgen als 13e terwijl teamgenoot Fernando Alonso de 7e tijd reed. Beide coureurs schuiven morgen op de startopstelling een plekje omdat Daniel Ricciardo een gridstraf kreeg.

Vandoorne: Ik ben niet 100% tevreden met vandaag, het was een rare sessie voor ons. De kwalificatie begon goed en de snelheid in Q1 was ook goed. In Q2 kreeg ik problemen met de banden, ik kreeg ze niet op temperatuur. Ik weet niet waarom. In de laatste run kon ik mijn tijd ook niet verbeteren, we moeten echt in de data gaan kijken om de oorzaak te vinden.

Voor morgen wordt het weer belangrijk. Het zou voor ons fijn als het wisselvallig is. Het weer is moeilijk te voorspellen dus het is afwachten hoe het morgen zal zijn. Op vrijdag zag onze snelheid voor de lange runs er goed uit. We weten dat inhalen voor ons moeilijk is maar waar we nu vanaf starten hebben we kans op punten. Als we morgen goed starten en de perfecte race rijden is het mogelijk.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.