koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Horner mist Q3 boost bij Red Bull

Red Bull teambaas Christian Horner denkt dat Red Bull veel verliest omdat Renault geen zogenaamde “Q3-boost” heeft in de kwalificatie. Ferrari en Mercedes zetten doorgaans in het laatste gedeelte van de kwalificatie (Q3 red.) extra vermogen bij waardoor er enkele tienden gewonnen wordt, Renault heeft deze boost niet.

Na de race liet Horner weten:
In Q1 en Q2 zitten we er altijd goed bij. In Q3 is het verschil met Ferrari en Mercedes groter. Zij zetten extra vermogen bij, iets wat wij niet kunnen. In Monaco heeft dit ons parten gespeeld. Ik denk niet dat de pole position mogelijk was maar de tweede startrij wel. We hadden Mercedes voor kunnen blijven.

Renault werkt aan een update van haar motor, of deze wel een Q3-boost heeft is niet bekend. Het is nog altijd onduidelijk wanneer Renault met de verbeterde motor komt. Bronnen bij Renault spreken over Silverstone terwijl Red Bull op de grand prix van Oostenrijk hoopt.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.