koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Honda wil Renault voorbij

Honda zit nu op het niveau waar het eigenlijk aan het begin van het seizoen wilde zitten. Volgens Yusuke Hasegawa van Honda is er nu een nieuw doel, voor het einde van het seizoen willen de Japanners Renault voorbij steken.

Na de zomerbreak komen met de Honda tech 4 motor, zo vertelt Yusuke Hasegawa. Deze motor moet opnieuw een stap voorwaarts zijn. Ferrari en Mercedes bij halen zal moeilijk worden, maar voor het einde van het seizoen willen we Renault voorbij zijn. Onze coureurs zijn blij met de driveability van de motor maar ze willen meer vermogen,daar werken we nu aan.

Het is nog altijd niet bevestigd dat McLaren en Honda volgend jaar met elkaar verder gaan. Eerder sloot Honda een samenwerkingsverband met Sauber, Sauber heeft dit verdrag alweer op gezegd en koos voor Ferrari.

Hasegawe: Over Sauber, het is voor beide kanten beter niet met elkaar verder te gaan als één partij niet meer wilt. We richten ons volledig op de ontwikkeling van de motor en McLaren, in Hongarije ging het al beter. Dit was de eerste race dit jaar zonder motorproblemen en beide McLaren coureurs konden punten scoren. Als we hiermee doorgaan wordt onze relatie met McLaren alleen maar beter.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.