koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Hartley en Gasly blijven bij Toro Rosso

Brendon Hartley en Pierre Gasly rijden ook in 2018 voor Toro Rosso. Het zusterteam van Red Bull heeft beide coureurs bevestigd.

Zowel Hartley als Gasly maakten dit jaar hun Formule 1-debuut bij Toro Rosso. Gasly werd vorig jaar GP2-kampioen en maakt al langer deel uit van het talentenprogramma van Red Bull. Hartley maakte in het verleden deel uit van het talentenprogramma, werd in 2010 weg gestuurd en werd opgepikt door Porsche. Dit jaar won hij de 24 uren van Le Mans en mocht in Texas alsnog zijn Formule 1-debuut maken met steun van Red Bull.

Beide coureurs hebben zich heel snel aangepast aan de Formule 1, zo verteld Franz Tost. We zijn dan ook blij om zowel Pierre als Brendon al zo vroeg te kunnen bevestigen als onze coureurs voor 2018. Volgend jaar krijgen ze een geheel jaar en samen met een goed technisch pakket hoop ik dat we mooie dingen kunnen laten zien. Ik weet zeker dat de coureur hard zullen werken en vechten voor een goed resultaat, samen met het team.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.