koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Hamilton trekt keutel in. Toch blij met P2

Daags na de race op het circuit van Silverstone, is thuisrijder Lewis Hamilton kennelijk gekalmeerd.

Hamilton was na de race niet te spreken over het rijgedrag van de Ferrari-coureur Kimi Räikkönen, en opperde zelfs dat Ferrari als strategie ‘opzettelijk tegen de Mercedessen aan zou rijden’.

Pure larie natuurlijk, maar het opstootje was al in gang gezet. James Allison, Toto Wolff en Niki Lauda waagden zich toen ook aan soortgelijke uitspraken.

De protagonisten in het verhaal, Hamilton en Raikkonen, hebben het voorval met elkaar besproken en laten het achter zich. Kimi had direct na de race zich al verontschuldigd en dat zal ik accepteren., aldus Hamilton via zijn Instagram-pagina.

Het was een raceongeluk, niets meer. Soms zeggen we dommige dingen en daar leren we van

Eerst dacht ik dat er wat kapot was aan de achterkant van de auto, maar de auto was prima zodat ik alsnog tweede kon worden. Ik ben er dankbaar voor en ik ben tevreden over de manier waarop ik reed., zo besloot de Brit die voor het eerst in vier jaar zijn thuisrace niet won…Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.