koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Hamilton is een van de beste” - Nico Rosberg

Oud-coureur Nico Rosberg is dit weekeind aanwezig in Japan.

De Duitser die nog altijd regerend kampioen is, zag zijn voormalig teamgenoot Suzuka bijschrijven in zijn ‘pole boekje’. Lewis Hamilton heeft nu minstens één pole behaald op alle twintig circuits in de afgelopen jaren.

Met een ultieme rondje stelde de Brit zijn record weer scherper met een 71ste pole. Geen verrassing voor Nico Rosberg die tijdelijk baantje heeft als analist bij Sky Sports.

Lewis rijdt, zoals altijd eigenlijk, een fantastische kwalificatie. Lewis is gewoon een van de beste in de kwalificatie aller tijden, dus het is altijd lastig om hem te verslaan. Sinds de zomerstop steekt hij echt in blakende vorm en bij Sebastian zit sindsdien eigenlijk alles tegen.

Maar Rosberg deelde meteen ook een waarschuwing uit aan het adres van zijn belangrijkste tegenstander vorig jaar: Op Suzuka is inhalen bijna onmogelijk, dus als Sebastian morgen een goede start heeft, heeft hij echt wel een kans om te winnen.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.